Ik ben Emerentia Muskens, moeder van 2 kinderen. Na 14 jaar als leerkracht te hebben gewerkt, ben ik in 2019 als intern begeleider en remedial teacher aan de slag gegaan, Als leerkracht haalde ik mijn energie uit kindgesprekken en was ik altijd aan het ontwikkelen om het onderwijs beter passend te maken voor ieder kind. De gesprekken met ouders waren daarvoor een belangrijke schakel.

 

Als intern begeleider hou ik me bezig met de kwaliteit van ons onderwijs en de zorg voor de kinderen en mijn collega's. Ik werk nauw samen met de leerkrachten en de ouders om het onderwijs zo passend mogelijk aan te bieden. Als school moeten we ons helaas aan regels houden. Dat maakt dat ik regelmatig tegen een dichte deur aanloop. En dat het soms een flinke zoektocht is om de juiste hulp te vinden. Maar als we het dan uiteindelijk gevonden hebben, geeft mij dat enorm veel energie.

 

Die dichte deuren heeft mijn ondernemersvuur aangewakkerd. Met de Kwebbelhut wil ik ouders en kinderen helpen, waar het even niet lekker loopt. Je staat er niet alleen voor. Ik bied je graag mijn luisterende oor, mijn helpende hand en een warme kop thee bij de Kwebbelhut.